Om företaget/personalRaska Redovisningsbyrå

Bakgrund
Företaget startades av mig, Ingegerd Rask, 1995 i Vendelsö (Haninge) och jag fick på en gång väldigt många redovisningsuppdrag och flyttade till lokal i Trollbäcken Centrum (Tyresö) samt  anställde personal. Överlät en del av verksamheten under 2008 och nu arbetar jag och min man i företaget och är tillbaka i Vendelsö.
Jag är ekonom och redovisningskonsult och har lång erfarenhet från ekonomiavdelningar och revisionsbyråer.
Min man Kjell Rask arbetar numera också i verksamheten med bokföring, löner, moms och arbetsgivardeklarationer. Han är även mycket kunnig i privatekonomi och skatter. Han har även hand om företagets egna  dataprogram och datorer.

Kunder
Våra kunder är aktiebolag, enskilda firmor samt handelsbolag och finns huvudsakligen i närområdet Haninge, Tyresö samt Stockholms södra förorter. De verkar inom många olika branscher bl a bygg, it- och managementkonsulter, kläddesigner, exportföretag med trävaror, camping, kontorshotell, sjukvårdsprodukter mm.

Kompetensutveckling/Säkerhet
Vi samarbetar med godkända och auktoriserade revisorer, affärsutvecklare, skatteexperter, försäkringsrådgivare och andra redovisningskonsulter.
Vi använder moderna programvaror med support såsom Edison bokföring, Norstedts Bokslut och Deklaration. Det, tillsammans med löpande aktualitetsutbildning, gör att vi underhåller och utvecklar vår kompetens.
Vi har ansvarsförsäkring och är noga med säkerhetskopiering av program och dokument.

 

Raska Redovisningsbyrå  Redovisningskonsult